De Belgische finale van de Porsche Golf Cup werd afgewerkt op La Marache (Royal Waterloo). Zoals gebruikelijk keek Porsche er op geen inspanning om zijn vele klanten/golfers te verwennen.


Op 14 oktober kreeg de grote Belgische finale van de editie 2022 van de Porsche Golf Cup zijn beslag op het prachtige La Marache (Royal Waterloo). Op de tee stonden de laureaten van de negen kwalificatiewedstrijden die tijdens het seizoen doorgang vonden in de meest prestigieuze clubs van het land.

Ondanks de regen was het spelniveau excellent. De deelnemers genoten met volle teugen van de baan die tot in de kleinste details was voorbereid. Idem dito aan de traditionele turn ‘Choux de Bruxelles’ en de champagnecocktail Veuve Clicquot, die de prijsuitreiking voorafging.

Zoals gebruikelijk was de toernooiformule ‘single stableford’. Bij de prijsuitreiking bleek Joseph Bogaert de beste in bruto en Cat. 1. Ook Cédric de Caritat de Peruzzis (Cat. 2) en Bernard Glaude (Cat. 3) passeerden aan de prijzentafel.

Door de jaren heen is de Porsche Golf Cup uitgegroeid tot een van de hoogst gewaardeerde commerciële toernooien in ons land. Mede dankzij de steun van Sportizon draagt het op de greens de grote waarden van het automerk uit. Het mag ook rekenen op de steun van prestigieuze partners, zoals Tag Heuer dat dit jaar een horloge schonk aan de makers van een hole in one.

Iedereen weet dit: heel wat Porscherijders hebben de swing in het bloed. En zij zijn natuurlijk bijzonder blij dat ze elkaar terugzien in deze exclusieve competitie die per traditie in het teken staat van sport, levenskunst en passie.

Members Only partner and editor

Comments are closed.