Volledig nieuwe Defender 110 vliegt in actie in recentste James Bond-film No Time To Die


Achter de schermen: bekijk de televisiespot van de Defender, met beelden van de filmrepetities, inclusief een sprong van 30 meter https://youtu.be/u7Oc4g_CtZc

  • Onstuitbare capaciteiten: de baanbrekende terreinwagentechnologie, de waadcapaciteiten en de extreme duurzaamheid van Land Rover maakten de nieuwe Defender tot de natuurlijke keuze voor de achtervolgingsscène in No Time To Die.
  • VIN 007: er werden tien Defenders gebruikt bij de opnames van No Time To Die, waaronder het zevende productie-exemplaar met VIN-nummer 007.
  • Grote vraag: sinds de nieuwe Defender in september 2019 werd onthuld, noteert Land Rover een enorme interesse. De vraag zal weldra het aanbod overstijgen. De trotse eigenaars ontvangen hun sleutels vanaf de zomer
  • No Time To Die: vanaf april 2020 in de bioscoop

17 februari 2020, Antwerpen – De televisiereclame van Land Rover voor de nieuwe Defender laat geen twijfel bestaan over zijn capaciteiten op ruw terrein. De spot gunt kijkers namelijk een exclusieve blik achter de schermen om te laten zien wat ze mogen verwachten van de nieuwe Defender in de film No Time To Die.

Zo omvat de advertentie beelden van de repetities, waarbij de nieuwe Defender door de lucht vliegt.

Andere extreme tests die de Defender ondergaat, zijn onder meer ritten aan hoge snelheid door moerassen en rivieren. Speciaal voor de televisiespot heeft Land Rover de Defender tot het uiterste gedreven door met een adembenemende 360°-salto uit een bos te vliegen, op de vier wielen te landen en weg te rijden.

De achtervolgingsscène in No Time To Die werd geleid door stuntcoördinator Lee Morrison, die samenwerkte met Oscar-winnaar en special effects-supervisor voor actievoertuigen Chris Corbould.

Lee Morrison verklaarde: “We hebben de Defender voorbij het uiterste gedreven om een maximale opwinding te creëren en fans een blik te gunnen in de compromisloze uitdaging om een waanzinnige achtervolgingsscène te produceren die ze in de film No Time to Die kunnen bekijken.”

Nick Collins, Land Rover Defender Vehicle Line Director, verklaarde: “We hebben een nieuwe testnorm ontwikkeld voor de Defender, de zwaarste die we ooit hebben gehad en die enkel voor dit model wordt gebruikt. Zijn fysieke kracht en duurzaamheid wordt gemeten aan de hand van verschillende tests, waaronder een sprong van een brug. Die laatste gaf ons het vertrouwen om te bieden wat het stuntteam nodig had voor No Time To Die, en dat zonder dat de koetswerkstructuur moest worden gewijzigd – op de installatie van een rolkooi na.”

De wagens werden tot het uiterste gedreven door de inspirerende Jessica Hawkins, die Morrison persoonlijk selecteerde uit het Formule 3 W-kampioenschap nadat hij haar potentieel had gezien. Hij liet er geen gras over groeien en gaf haar onmiddellijk de gelegenheid om mee te werken aan No Time To Die, haar allereerste film. Jessica’s reactie: “Een meer opwindende baan dan stuntpiloot in een James Bond-film kan ik me niet voorstellen en het is een hele eer om samen met de nieuwe Defender deel te mogen uitmaken van deze ongelofelijke film.”

All the latest news from our advertisers and partners

Comments are closed.