OMEGA stelt zijn collectie Trésor voor, de vrucht van een lange traditie van sublieme en exclusieve dameshorloges. Deze modellen met een avantgardistisch design, die zich door ons erfgoed laten inspireren en zich richten tot de nieuwe generatie, ademen een absoluut zelfvertrouwen uit dat zich versterkt weet door heel wat resoluut moderne toetsen.


Voor al wie het fijne design en de soberheid van de Trésorcollectie kan waarderen, verheffen deze modellen in Moonshine™ 18K-goud het begrip luxe naar een totaal ander niveau. De Moonshine™ 18K schakelarmbanden, die met een elegante vouwsluiting zijn uitgerust, doen denken aan zijde. De collectie valt ook op door zijn imponerende keuze aan wijzerplaten.

Het formaat van deze ongelofelijk dunne modellen is 36 of 39 mm. Dankzij de kleurrijke varianten van de armbanden in leder of stof komt de klassieke stijl helemaal tot zijn recht.

Op elk horloge worden de curves van de kast geaccentueerd door een sierlijke lijn van diamanten. De gepolijste kroon is afgewerkt met glanzend ‘HyCeram’ rood en bezet met een diamant. Andere opvallende details zijn de  dunne wijzers en de Romeinse cijfers die in reliëf of vlak in de wijzerplaat zijn geplaatst.

Aan de achterkant van de kast werd een exclusieve spiegel aangebracht met een ‘Her Time’-design. Een praktisch accessoire dat bovendien perfect het natuurlijk charisma van elke vrouw weerspiegelt. Achter deze achterkant gaat het OMEGA-kaliber 4061 schuil.

De collectie bestaat uit modellen met roestvrij stalen kasten in Sedna™ 18K-goud, Moonshine™ 18K-goud of Canopus™ Gold 18K-goud. Voor de wijzerplaat is er keuze uit verscheidene kleuren en materialen: bruin-taupe, granaatrood, parelmoer, aventurijnblauw, zwarte, witte, blauwe lak en opalinezilver.

All the latest news from our advertisers and partners

Comments are closed.