OMEGA opent de deuren van zijn eerste Franchise Boutique in de BeNeLux. De boutique werd ingehuldigd te Luxemburg op het emblematische kruispunt van de Rue Philippe II, waar de meest prestigieuze internationale luxemerken zijn gevestigd, en de Grand-Rue, een historische winkelstraat vlakbij het Groothertogelijk Paleis.


De locatie houdt het midden tussen traditie en moderniteit en weerspiegelt zo de pluraliteit die Luxemburg biedt als kosmopolitische metropool, een land dat als politiek en economisch epicentrum van de Europese Unie niettemin een sterke nationale identiteit heeft kunnen behouden.

De OMEGA Boutique is een uitnodiging om alle emblematische collecties van de Zwitserse horlogemaker te (her)ontdekken. Van tijdloze modellen tot de nieuwste innovaties, alle OMEGA-families komen er aan bod: Constellation, Seamaster, Speedmaster en De Ville. Daarnaast is er een selectie uurwerken die exclusief weggelegd zijn voor de OMEGA Boutiques. Ook de recent gelanceerde eyewear collecties voor dames en heren is er verkrijgbaar.

De etalageruimtes stralen elegantie uit, versterkt door prachtige illustraties. Het interieur van de boutique is zowel modern als gastvrij. De verbluffende aan het plafond gemonteerde armaturen, de natuurlijke zebrawood afwerking en de kalkstenen vloer zorgen voor een harmonie met de meubels in een textuur van rode en gouden accenten, geheel in lijn met de huisstijl van OMEGA.

All the latest news from our advertisers and partners

Comments are closed.