Members Only, het magazine van traditie en plezier, is een driemaandelijkse afspraak met lezers die van het leven houden en graag wegdromen naar al wat mooi is.

“Luxe, rust en weelderigheid”, zoals de dichter ooit zei.

Golf, een sport die vaak dicht bij filosofie aanleunt, is de rode draad in dit high-end magazine. De geschiedenis van de grote clubs, de carrière van de legendarische kampioenen, een kennismaking met een parcours, exclusieve reportages over de meest prestigieuze competities: al deze onderwerpen worden op een schitterende manier tot leven gebracht door een team van professionele, ervaren en gepassioneerde journalisten.

Members Only is ook een referentie in de wereld van oldtimerrally’s en Classic Car-competities die tot de verbeelding spreken van al onze zintuigen. Ook daar staan onze reporters en fotografen in ‘pole position’.

De rubrieken over mode, schoonheid, juwelen, toerisme, vastgoed, financiën, ruitersport, gastronomie en oenologie vervolledigen mee het gesofistikeerd redactioneel geheel.

Members Only, dat in 2002 op de markt kwam en verdeeld wordt in meer dan 75 golfclubs in België en Luxemburg, alsook op plekken met een high-endprofiel, bezet een unieke plaats in het Belgische uitgeverslandschap. Deze website wil het digitale verlengstuk zijn van dit succesverhaal op glanzend papier.

Redactiechef

Miguel Tasso
Mobile : +32 475 66 99 25
miguel.tasso@me.com

Journalisten

Philippe Bidaine, Raoul Buyle, Pierre-Henri De Vigne, Béatrice Demol, Philippe Janssens, Christian Lahaye, Stéphane Lémeret, Christian Simonart, Miguel Tasso, Philippe Van Holle

Redactiesecretariaat

Philippe Janssens
Mobile : +32 477 44 18 62
magevent@me.com

Drukkerij

Dereume Printing Company s.a.

Creatief Directeur

Marc Pétré
Mobile : +32 473 95 11 29
studio@smooz.net

Fotografen

Eventattitude, Reporters

Reclameregie

Alain Devleschoudere
Mobile : +32 475 39 39 00
alain@dabelgium.be

Verantwoordelijke uitgever

Members Only sprl
Route de Genval, 31 Bte 1/2
1380 Ohain, Belgium