Passie en verwondering bepalen de waarde van uw kunstcollectie. Kies voor een kunstverzekering bij Callant en pluk de vruchten van 30 jaar ervaring en affiniteit met kunst. Met het product Fine Art kiezen wij de verzekeraar die de waarde van, en uw liefde voor kunst het beste aanvoelt.


Fine Art is de kunstverzekering voor privéverzamelingen, bedrijfscollecties of museumcollecties. Het gaat niet enkel om schilderkunst, sculpturen en installaties. Ook toegepaste kunstvormen zoals juwelen, tapijten en keramiek worden door de verzekering gedekt. Met Fine Art anticipeert u op mogelijke beschadigingen en diefstal van uw kunstwerk, zowel bij u thuis, tijdens het transport en gedurende een tentoonstelling. Met een kunstverzekering van Callant staat uw passie voor kunst steeds garant.

Bijzondere oplossingen voor collecties

Het bezitten van een collectie is het zorgdragen voor bijzonder erfgoed. Callant weet dat het specifiek maatwerk vereist om een verzameling optimaal te verzekeren. Hierbij kijken wij naar de samenstelling en de bijzondere kenmerken van uw verzameling.

Elke situatie heeft zijn specifieke behoefte en highlights kunnen dus in bepaalde gevallen hiervan afwijken.

Expo Art@Work – Callant 30 jaar

In 2021 viert Callant Insurance & Financial Advice haar 30-jarig bestaan. Naar aanleiding van dit jubileumjaar slaan Peter Callant en curator Benedict Vandaele de handen in elkaar voor Art@Work, een expo hedendaagse beeldende kunst. Ontdek het werk van opkomende en gevestigde Belgische kunstenaars, waaronder Nick Ervinck, Stief DeSmet en Joke Raes, in Domein De Cellen te Oostkamp op 9, 10, 16 en 17 oktober. Art@Work is te bezichtigen van 13 tot 18 uur en op afspraak.

Meer info

Meer informatie over het product Fine Art met aangeboden dekking en risico’s die niet gedekt zijn, kan u raadplegen op www.callant.be. Vragen over uw bezoek aan Art@Work? Laat het ons weten via organisatie@callant.be.

All the latest news from our advertisers and partners

Comments are closed.